Nyheter

Kvarlevor hittade i Per Oscarssons hus

Vid 12-tiden i dag hittades kvarlevor av en människa i resterna av Per Oscarssons nedbrunna hus, uppger polisen i Västra Götaland på sin hemsida.
Nyheter • Publicerad 2 januari 2011
Polisen på plats vid det nedbrunna huset. På söndagen hittades kvarlevor bland brandresterna.
Polisen på plats vid det nedbrunna huset. På söndagen hittades kvarlevor bland brandresterna.Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Per Oscarsson som Kaspars morfar i SVT:s julkalender 2001 "Kaspar i Nudødalen".
Per Oscarsson som Kaspars morfar i SVT:s julkalender 2001 "Kaspar i Nudødalen".Foto: 

Det har inte gått att fastställa identiteten. Den tekniska undersökningen fortsätter under dagen.

Enligt uppgifter till TT har kvarlevorna hittats i närheten av den murstock som är det enda som är i det närmaste intakt efter branden i huset.

- Sökandet efter ytterligare kvarlevor fortsätter, säger Bengt-Erik Larsson, inre befäl vid Lidköpingspolisen.

Polisen har också ökat på det avspärrade området betydligt sedan alltför många nyfikna samlats vid brandplatsen. Nästan hela tomten är avspärrad, tidigare var det bara själva huset.

- Även om vi inte misstänker något brott, så behandlar vi platsen som en brottsplats. Vi vill åter uppmana alla att låta teknikerna arbeta i fred, säger Bengt-Erik Larsson.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.