GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Cajsalisa Ejemyr har gift sig

Artisten och skådespelerskan Cajsalisa Ejemyr har gift sig med sin pojkvän Carlos Rojas, uppger Hänt extra. Den höggravida sångerskan, som tidigare berättat att hon väntar tvillingar, och journalisten vigdes i Möja kyrka i Stockholms skärgård förra helgen.
Nyheter • Publicerad 17 juli 2007
Tvillinggravida Cajsalisa Ejemyr gifte sig med sin pojkvän häromveckan.
Tvillinggravida Cajsalisa Ejemyr gifte sig med sin pojkvän häromveckan.Foto: 

Parets bebisar beräknas anlända till hösten. Ejemyr har sedan tidigare sonen Noel tillsammans med musikern Fredrik Dahl. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.