Nyheter

Jean Paul Gaultier gav Charlotte tolv poäng

Det blev inte så många tolvor för Charlotte Perrelli i schlager-EM:s final. Faktum är att det bara blev en, från Malta. Men sångerskan kunde efteråt ändå glädja sig åt att också ha fått högsta poäng från Frankrike. Mer specifikt från den franske modeskaparen Jean-Paul Gaultier.
Nyheter • Publicerad 25 maj 2008

- Jag är så himla glad! Jag har fått tolv poäng från Jean-Paul Gaultier för att han tyckte att min klänning var snyggast! utropade Charlotte Perrelli under en presskonferens efter finalen, och en spontan applåd utbröt i presskåren.

- Det är en världsdesigner, så jag är jättelycklig, tillade den modeintresserade sångerskan.

Gaultier, som kommenterade schlagerfinalen i fransk tv, hade dessutom påpekat att han tyckte att svenskan såg ut som designern Donatella Versaces dotter. Det är dock oklart om han menade att hon påminde om 21-åriga Allegra Versace eller att hon såg ut som en yngre version av Donatella.

Perrelli valde dock det första alternativet, och sög åt sig av berömmet.

- Det är väl fantastiskt, hon är supersnygg. Hon är världens toppmodell, så det är bara att tacka och buga. Och hon är väl 15 eller 20 år yngre än mig, tadaa! skrattade hon och slog nöjt ut med armarna.

TT Spektra
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.