Annons
Nyheter

Jessica Alba ska bli mamma

Babyboomen i Hollywood lugnar på intet sätt ner sig. Efter stjärnor som Jennifer Lopez, Nicole Richie och Christina Aguilera går nu Jessica Alba ut med nyheten om att hon är gravid. Pappa till barnet är pojkvännen Cash Warren.
Nyheter • Publicerad 12 december 2007
Skådespelerskan Jessica Alba och hennes pojkvän Cash Warren väntar sitt första barn tillsammans.
Skådespelerskan Jessica Alba och hennes pojkvän Cash Warren väntar sitt första barn tillsammans.Foto: 

- Jag bekräftar att Jessica och Cash ska bli föräldrar på senvåren eller i början av sommaren, säger skådespelerskans talesman, Brad Cafarelli, till People.

Alba, 26, och Warren, 28, har varit ett par sedan 2004. De träffades under inspelningarna av filmen "Fantastic four", i vilken Jessica Alba spelade en av huvudrollerna och Cash Warren var regiassistent.

Annons

Jessica Alba har tidigare berättat att den man som ska finnas vid hennes sida måste vara romantisk och samtidigt sportintresserad.

- Jag älskar roliga killar. Och jag vill att min kille ska vara romantisk och känslosam. Han måste också kunna titta på sport och umgås med min pappa, sa hon när hon beskrev sin drömprins i somras.

Cash Warren verkar onekligen vara sportintresserad. Paret ses ofta på basketläktaren vid stora matcher. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons