Nyheter

Nu kan du satsa på nästa år

Vad händer 2008? Här är några exempel: Carina Berg och Kristian Luuk gifter sig. Katrin Schulman får barn. Det blir prinsessbröllop i Sverige. Jodå, det är sant. I alla fall nästan. Om man ska tro vadslagningsfirman Unibet, vill säga. De har satt odds på hela 2008: vilka som gifter sig, vilka som får sparken och vilka som får barn. De tre översta exemplen betraktas alla som hyfsat sannolika.
Nyheter • Publicerad 28 december 2007
1,45 gånger pengarna ger ett bröllop mellan Victoria och Daniel.
1,45 gånger pengarna ger ett bröllop mellan Victoria och Daniel.Foto: 

Att Katrin Schulman blir mamma ger bara fem gånger pengarna. Oddsen på att Victoria och Daniel gifter sig är 1,45 medan ett bröllop mellan Carina Berg och Kristian Luuk ger åtta gånger pengarna.

Vad händer absolut inte då?

Tja, det allra mest osannolika finns naturligtvis inte med. Man kan inte satsa pengar på att "Idol"-Andreas blir invald i Svenska Akademien. Men skulle Carolina Klüft få barn och du har satsat en tiokrona så kan du kassera in tusen kronor. Då är det betydligt mer sannolikt att Filip Hammar gifter sig - det ger hälften så mycket.

(TT Spektra)
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.