Nyheter

Nytt nummer av Tivoli

Ett nytt nummer av Tivoli är klart. Fick du det inte med Kristianstadsbladet finns det även på många ställen ute på stan. Och hittar du det inte där kan du när som helst ladda ner det som pdf här intill. Och glöm inte att läsa Tivoli här på nätet!
Nyheter • Publicerad 19 mars 2008

Trots att jag aldrig varit någon Kent-fan av gigantiska mått är det svårt att inte bli förälskad efter lördagens konsert i Idrottshallen. Tack Kent och Familjen, tack alla tusental som var där och skapade magi och tack Nöjesmagazinet för ni ordnade detta i Kristianstad!

Vimmelbilder från konserten hittar du på Tivolis hemsida och på sidan 15 i den här tidningen.

Melodifestivalhets …

Det är verkligen kul att det gick så bra för våra lokala stjärnor. Men för mig (och rätt många andra) var den verkliga vinnaren en blond, lockig 22-åring (utan hairextensions, till skillnad från majoriteten av de kvinnliga deltagarna). Och precis som resten av Mediasverige har Tivoli försökt och försökt, och inte lyckats, att få en intervju med Björn Gustafsson. I stället sätter vi en punkt för Melodifestivalcirkusen genom att konstatera att Björns karriär precis har börjat och att han nu för första gången är omslagspojke på Tivoli.

Konstveckans geni och galenskap…

Varje år under konstveckan blir jag lika förundrad över att det finns en hel massa människor som totalt utan självkritik eller någon större begåvning utnämner sig själv till konstnärer och ställer ut en massa usla tavlor som kostar massor av tusenlappar.

Samtidigt är det ju faktiskt lite avundsvärt att bristen på begåvning inte hämmar och att många verkligen tror på det dom gör oavsett om det är skit eller inte.

Fotomagi…

Varje år upptäcker jag en ny spännande smyckedesigner, skulptör eller konstnär. Längtar efter att få se fler bra fotoutställningar. Gillar du foto, missa inte den magiska utställningen Darkroom på Regionmuseet.

4 april

Kommer det ett nytt nummer av Tivoli och fram tills dess www.kristianstadsbladet.se/tivoliMy Ericson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.