Nyheter

Paris och Nicole dubbeldejtade

Paris Hilton och Nicole Richie har satt stjärnglans på dubbeldejtandet. De tidigare goda vännerna från dokusåpan "The simple life" har ju båda snärjt varsin tvillingbrorsa från rockbandet Good Charlotte, och under helgen var de fyra ute tillsammans.
Nyheter • Publicerad 18 mars 2008
Nicole Richie och Joel Madden fann kärleken och fick barn ihop. Nu dubbeldejtar de Paris Hilton och tvillingbrorsan Benji Madden. Bild: Zavar Manokian / Buzzfoto/Scanpix
Nicole Richie och Joel Madden fann kärleken och fick barn ihop. Nu dubbeldejtar de Paris Hilton och tvillingbrorsan Benji Madden. Bild: Zavar Manokian / Buzzfoto/ScanpixFoto: 

Bröderna Benji och Joel Madden firade att de öppnat en ny butik med sitt klädmärke DCMA i Los Angeles, där de säljer t-shirts och smycken för både stora och små, skriver People.

Men snart ska de båda paren vara i från varandra i en hel månad. Nästa vecka åker Good Charlotte på turné i Sydafrika och Europa. Nicole Riche och Joel Madden som har nio veckor gamla dotter Harlow tillsammans planerar att hålla kontakten via videolänk på internet.

Paris Hilton ska däremot följa med sin nya kärlek på turné.

- Jag är bara glad att vi får vara tillsammans, så var vi än befinner oss kommer vi att ha det bra, säger hon till People. (TT Spektra)

//bilder: 2

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.