Nyheter

Teri Hatcher stämd för fel läppglans

Det är inte alltid smärtfritt att pluta med läpparna inför fotografer. Åtminstone inte om man heter Teri Hatcher och råkar använda sig av fel läppstiftsmärke. Enligt AFP har ett sminkmärke stämt "Desperate housewives"-stjärnan för att hon gjort reklam för ett konkurrerande märkes läppglans, och därmed brutit mot ett kontrakt.
Nyheter • Publicerad 5 december 2007
Teri Hatcher har målat läpparna med "fel" läppglans, och stäms nu av ett sminkföretag som hon enligt kontrakt ska göra reklam för.
Teri Hatcher har målat läpparna med "fel" läppglans, och stäms nu av ett sminkföretag som hon enligt kontrakt ska göra reklam för.Foto: 

Hatcher ska trots att hon skrivit under på att marknadsföra Hydroderm ha målat läpparna med konkurrentens produkt, som hon dessutom uppges ha lovordat i intervjuer.

Skådespelerskan har ännu inte kommenterat stämningen.

(TT Spektra)
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.