Annons

25-årig man åtalas för kastat ölglas

En 25-årig man åtalades på onsdagen för att han kastat ett ölglas rakt i ansiktet på en 20-årig kille på ett diskotek i Kristianstad en natt i våras. Glaset krossades och slet upp ett sår på näsan så att näsbenet blottades. Killen fick uppsöka sjukhus där såret tejpades.
Kristianstad • Publicerad 27 juni 2001

20-åringen berättar att han var helt nykter. Han stod i baren när en för honom okänd man kastade ur sig "stå inte där och se tuff" ut. Sedan gick mannen emot honom. Plötsligt träffades han av ett ölglas rakt i ansiktet.

25-åringen medger att han hade ett ölglas i handen och kastade det mot den andre mannen i baren. Han nekar, trots det, till brott.

Annons

Min avsikt var inte att kasta glaset, utan enbart sänka lite öl, på honom. Glaset råkade då slinta ur handen, berättar han i polisförhör.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons