Personligt

25 snabba frågor till Sanna Nielsen

Publicerad 24 november 2022
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen

Det första jag gör när jag kommer hem: Byter om till myskläder och busar med sonen.

Favoritgodis: Polly

Om mitt liv var en film skulle den här personen spela mig: Jennifer Aniston

Läte jag ofta gör: Jag säger ”liksom” allt för ofta. En dålig ovana kanske?

Första julkänslan får jag oftast av: De första repen inför mina julkonserter.

I december tycker jag om att: Pynta huset, baka lussebullar och äta de tillsammans med en god glögg framför brasan och tittar på adventskalendern.

Ett minne från Kristianstad: Ett av de finaste minnena jag har är från när jag gjorde min show Mitt Sanna jag i Kristianstad Arena och det var drygt 3 000 personer där. Det var min premiär och jag kände sån enorm kärlek från publiken.

Detta gjorde jag när jag var yngre men skulle inte vågar göra idag: Jag var lika rädd för allting då som jag är nu, haha!

Bästa billiga middagen: Jag skulle säga Pasta linguine med olivolja, chili och vitlök.

Favoritprodukt: Bästa hudvårdsprodukterna från Exuviance. Bästa köksredskapet hos oss är vår stavmixer. Jösses vad vi fixar såser, röror, smoothies snabbt.

Bästa sättet att börja helgen på: En promenad och fika i skogen med familjen

Mitt sämsta köp någonsin: Jag köpte ett par Versace sandaler som var på 70 procents rea. Tänkte att det vore superskönt att gå i ett par så snygga sandaler, men de visade sig inte vara sköna alls. De gör bara ont så nu står de bara i min garderob, men visst, de är fortfarande snygga…

Liten sak som gör mig mer irriterad än den borde: När datorn har laddat ur och man behöver den som mest…Eller att man har lagt en sak på en annan plats än där man brukar lägga den.

Min svaghet/last: Choklad. Hur är det möjligt att folk bara tar en bit från chokladkakan? Eller ljuger de bara?

Plagg jag aldrig gör mig av med: Mina mysjoggers. Jag lever i de. Köpte ett par i silke också för då kan jag ha de på turnén med ..haha!

Barndomspryl i mitt hem: Min gamla kudde där örngottet har Bamse tryckt på sig. Fick den av mamma och pappa nu när jag själv blev mamma. Det var kul att de hade sparat den och nu har min son den i sin säng.

Om jag var 18 år igen för en dag: Skulle jag inte ha så bråttom med allt.

Jag tycker det är väldigt roligt att: Dansa, men gör det alldeles för sällan.

När jag ska unna mig blir det: Glass i stora lass!

En ledig lördag gör jag: Långfrukost med familjen, promenerar i skogen eller åker och shoppar blommor till trädgården och myser runt.

Detta är heligt för mig: Trodde aldrig att en dusch skulle kännas så lyxigt att få till, men nu när jag är mamma så är den stunden helig.

Om jag inte jobbade med det jag gör, skulle jag: Förmodligen jobba med musik på något sätt. Alltid tyckt om att sjunga i kör, så kanske att jag hade startat min egen lilla kör…

När jag vaknar: Nu för tiden är det full fart direkt, då vår son Gibson vaknar runt klockan fem på morgonen och vill leka direkt så det är bara att gå ner och bygga torn med klossar och leka.

Uttryck jag använder ofta: Har inget speciellt uttryck kanske, men jag använder ofta ”Härförleden…” Min sambo tror att jag har kokat ihop det ordet själv.

I min garderob finns det mycket av: Skor!!!

”Om jag var 18 år igen för en dag skulle jag inte ha så bråttom med allt.”

Det sista jag gör innan jag somnar : Pussar på mina killar och kollar igenom sociala medier och sen släcker jag lampan och somnar som en stock.

Något du tror man inte vet om dig: Att jag gillar att dansa burlesque.

Namn: Sanna Nielsen

Ålder: 38

Bor: I villa utanför Stockholm

Uppväxt: I Edenryd

Familj: Sambon Joakim Ramsell och sonen Gibson

Yrke: Artist

Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.