Anna Anka med Åhuspojkvän evakuerade efter skogsbränder

Los Angeles Artikeln publicerades

Hollywoodfrun Anna Anka med pojkvännen David Johansson från Åhus har tvingats evakueras från sitt hem i Kalifornien på grund av de enorma skogsbränderna där. Elva personer har dött, minst 35 personer saknas och hundratusentals har fått lämna sina hem.

Det är tidningen Expressen som skriver om hur Anna Anka med pojkvännen David har fått lämna sitt hem i Los Angeles.

”Vi evakuerade från mitt hus på grund av de galna bränderna" skriver Anna Anka på Instagram Story enligt Expressen.

Paret har tagit sig till Long Beach i Kalifornien, på säkert avstånd från bränderna. Anna Anka och David Johansson evakuerades klockan fyra på morgonen, och hann inte packa med sig någonting.

"Vi körde runt i timmar att försöka komma ut ur området polisen hade spärrat av allting. Till slut kom vi ner till Malibu genom småvägarna som nu har blivit nerbränt" skriver Anna Anka.

Hon förklarar att det har varit svårt att hitta hotell, då över 200 000 personer evakuerats och letar efter någonstans att bo.

"Vi mår bra men är otroligt stressade av om vi kommer att förlora huset.. dom har ingen kontroll på branden pga av vindarna... mitt hus är omringat av bränderna. Är otroligt tacksam för alla brandmän och polis som jobbar dygnet runt att kämpa branden. Hoppas verkligen att inte fler liv och hus blir nerbrända. Otroligt ledsen, det är fruktansvärt." skriver Anna Anka

"Är så tacksam att David och jag är tillsammans och inte blivit separerade" skriver hon vidare.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.