Annons

AP Sten byter namn

Kristianstad • Publicerad 9 september 2003

AP Sten omorganiserar och bildar ett företag för marksten och ett för byggsten.

AP Sten Marksten AB ansvarar numer för gruppens försäljning och leverans av marksten. Det inbegriper de produkter som tillverkas av det som förr hette Albin Perssons Stenhuggeri, Skånska Granit och Ölandssten samt produkter som importeras. Företaget har kvar sin huvudverksamhet i Bjärlöv utanför Kristianstad.

Annons

Samtidigt har Ölandssten bytt namn till AP Sten Byggsten ABoch införlivat verksamheten i Naturstens-kompaniet. Här sker all försäljning och leverans av byggsten.

Även Skånska Granit AB har bytt namn, till AP Sten Produktion AB. Företagsnamnen Svimpex Granit AB för blocksten och GRF Gravvårdar AB kommer att behållas.

– Det här innebär ingen förändring i antalet tjänster eller våra lokaliseringsorter. Vi har gjort namnbytena för att underlätta för våra kunder, så de lättare ska kunna hitta det de är intresserade av, säger bolagets vd Rolf Lundmark.

Clifford Johansen

FÄRLÖV
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons