Är du en bra chef? Hur kan du bli bättre?

Kristianstad Artikeln publicerades

Dåligt ledarskap kan göra medarbetarna sjuka.

Ulrica Åkesson,…enhetschef C4 Teknik– Jag hoppas det. Jag försöker vara tydlig och lyssna in. Jag behöver frigöra tid för att bli mer tillgänglig.
Foto:
Ulrica Åkesson,…enhetschef C4 Teknik– Jag hoppas det. Jag försöker vara tydlig och lyssna in. Jag behöver frigöra tid för att bli mer tillgänglig.
<p>Torbjörn Fridh,&#x85;driftsledare C4 Teknik– Ja. Det är viktigt att medarbetarna får ta egna initiativ. Man behöver ha god förståelse för verksamheten.<ul></ul>
Foto:

Torbjörn Fridh,…driftsledare C4 Teknik– Ja. Det är viktigt att medarbetarna får ta egna initiativ. Man behöver ha god förståelse för verksamheten.

  Anna Rosberg,&#x85;chef i omsorgsförvaltningen– Det är svårt att bedöma själv. Det är viktigt att finnas tillgänglig och återkoppla.
  Foto:
  Anna Rosberg,…chef i omsorgsförvaltningen– Det är svårt att bedöma själv. Det är viktigt att finnas tillgänglig och återkoppla.
  Lottie Kvick,&#x85;HR-chef– Jag försöker vara tydlig och lyssna, då skapar man engagemang. Jag behöver finnas mer bland medarbetarna.
  Foto:
  Lottie Kvick,…HR-chef– Jag försöker vara tydlig och lyssna, då skapar man engagemang. Jag behöver finnas mer bland medarbetarna.
  Hampus Frank,&#x85;rektor Önnestads skola– Det får medarbetarna svara på. Chefen är fortfarande del i ett lag. Jag behöver vara ute mer i verksamheterna.
  Foto:
  Hampus Frank,…rektor Önnestads skola– Det får medarbetarna svara på. Chefen är fortfarande del i ett lag. Jag behöver vara ute mer i verksamheterna.
  Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.