Annons

Återförsäljare för Apple i konkurs

Kristianstad • Publicerad 29 september 2003

Kristianstad. Apple-återförsäljaren Connection med fyra anställda i Kristianstad har försatts i konkurs efter en längre tids ekonomiska problem.

"Tyvärr har Apple sagt upp vår kredit. Då vi varit en av de största återförsäljarna har det inte varit möjligt att öka krediterna hos våra andra leverantörer för att ersätta den leveransnivå vi haft hos Apple", skriver Connections vd Jesper Bo Hansen på företagets hemsida.

Annons

Där skriver han också att han är ledsen över situationen som har uppstått, men att han inte ser någon annan möjlighet än att lämna in konkursansökan.

Connection i Sverige AB är ett Malmöbaserat företag med 16 anställda. Det är ett av landets större Apple Center och arbetar främst mot den grafiska branschen och utbildningssektorn med färgstyrning, pdf-hantering och systemoptimering. Omsättningen ligger på runt 50 miljoner kronor.

Marcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons