Bil voltade – landade i trädgård

Kristianstad • Publicerad 8 december 2007
Cecilia Öhman i Åhus fick en rejäl överraskning i morse. Plötsligt låg det en bil i hennes trädgård.BILD: PETER ÅKLUNDH
Cecilia Öhman i Åhus fick en rejäl överraskning i morse. Plötsligt låg det en bil i hennes trädgård.BILD: PETER ÅKLUNDHFoto: 

Cecilia Öhman i Åhus fick en rejäl överraskning igår morse. Hon satt vid frukostbordet och åt, när det plötsligt flög in en bil i hennes trädgård.

– Man blev lite chockad, säger hon.

Cecilia Öhman, som bor på Kristianstadsvägen i Åhus, satt och åt frukost vid halvnio-tiden igår morse när hon plötsligt hörde en jättesmäll utanför sitt hus. Hon gick fram till fönstret och tittade.

– Jag tänkte: "Oj, vad var det?". Genom fönstret såg jag att den stora lyktstolpen vid vägen låg ner. Och senare såg jag bilen, säger hon.

I trädgården låg bilen på taket. Cecilia rusade ut för att se hur det var med föraren.

– När jag kom ut hade han själv tagit sig ut ur bilen. Jag ringde SOS och tre fyra minuter senare var brandkåren på plats. Sedan kom också polis och ambulans, säger Cecilia.

Mannen lades på spineboard och fördes till CSK.

Mikael Hallqvist

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.