Annons

Bilist körde på fel håll på motorvägen

Kristianstad • Publicerad 5 juni 2001
Bild: PETER ÅKLUNDH
Bild: PETER ÅKLUNDHFoto: 

Körde på fel håll. En äldre bilförare körde mot färdriktningen på E22:an vid avfarten mot Åhus igår eftermiddags. En mötande bil tvingades väja och körde in i mitträcket. Den väjande bilen blev rejält intryckt i fronten. Mannen var på väg från Åhushållet och körde på motorvägens fält mot Bromölla. Polis, räddningstjänst och ambulans var snabbt på plats och en person fördes till sjukhuset med lindriga skador.

Mannen körde från platsen samma väg som han kommit. Polisen lyckades så småningom stoppa honom och tog körkortet från honom.

– Det är 110-väg vid platsen för olyckan och det kunde gått mycket värre. Mannen som körde mot färdriktningen hade tur med en uppmärksam mötande, säger Thom Nilsson vakthavande befäl vid polisen i Kristianstad. Åsa Pearce

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons