GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Shopping

Blå Nyanser

Finns det någon färg som får oss att få sommarkänsla så är det ljusblått. I sommar matchar vi gärna både himmel och hav.
Publicerad 26 maj 2021 • Uppdaterad 27 maj 2021
Hej Aritha!  Jag har en ljusblå kofta från Escorpion som kostar 1 799 kr. Väskan kostar 1 499 kr och är från märket Kalo Keri. Båda hittar ni inne hos oss på Annabelle.  Jag tycker det är en jättefin färg, är man gråhårig eller blond poppar den till extra. Vi här i norr köper mycket ljusblått och extra mycket till sommaren såklart när man får lite färg.\nHej Aritha!  Jag har en ljusblå kofta från Escorpion som kostar 1 799 kr. Väskan kostar 1 499 kr och är från märket Kalo Keri. Båda hittar ni inne hos oss på Annabelle.  Jag tycker det är en jättefin färg, är man gråhårig eller blond poppar den till extra. Vi här i norr köper mycket ljusblått och extra mycket till sommaren såklart när man får lite färg.\nHej Aritha!  Jag har en ljusblå kofta från Escorpion som kostar 1 799 kr. Väskan kostar 1 499 kr och är från märket Kalo Keri. Båda hittar ni inne hos oss på Annabelle.  Jag tycker det är en jättefin färg, är man gråhårig eller blond poppar den till extra. Vi här i norr köper mycket ljusblått och extra mycket till sommaren såklart när man får lite färg.
Hej Aritha! Jag har en ljusblå kofta från Escorpion som kostar 1 799 kr. Väskan kostar 1 499 kr och är från märket Kalo Keri. Båda hittar ni inne hos oss på Annabelle. Jag tycker det är en jättefin färg, är man gråhårig eller blond poppar den till extra. Vi här i norr köper mycket ljusblått och extra mycket till sommaren såklart när man får lite färg.\nHej Aritha! Jag har en ljusblå kofta från Escorpion som kostar 1 799 kr. Väskan kostar 1 499 kr och är från märket Kalo Keri. Båda hittar ni inne hos oss på Annabelle. Jag tycker det är en jättefin färg, är man gråhårig eller blond poppar den till extra. Vi här i norr köper mycket ljusblått och extra mycket till sommaren såklart när man får lite färg.\nHej Aritha! Jag har en ljusblå kofta från Escorpion som kostar 1 799 kr. Väskan kostar 1 499 kr och är från märket Kalo Keri. Båda hittar ni inne hos oss på Annabelle. Jag tycker det är en jättefin färg, är man gråhårig eller blond poppar den till extra. Vi här i norr köper mycket ljusblått och extra mycket till sommaren såklart när man får lite färg.
Klänning, 899 kr, Soulmate/Lindri.
Klänning, 899 kr, Soulmate/Lindri.
Foto: Soulmates
Kjol, 799 kr, Lee/Jeansbolaget.
Kjol, 799 kr, Lee/Jeansbolaget.
Foto: Lee Jeans
Tvådelat set med blus, 995 kr, kjol, 945 kr, Adoore/Miss K.
Tvådelat set med blus, 995 kr, kjol, 945 kr, Adoore/Miss K.
Foto: LINNEA FRANK
Studenthänge, 30 kr, Lagerhaus.
Studenthänge, 30 kr, Lagerhaus.
Sängkläder i tvättat lin, 1 299 kr, Ellos Home.
Sängkläder i tvättat lin, 1 299 kr, Ellos Home.
Hatt, 1 300 kr, Holzweiler, blus 999 kr, Holebrook/PP&Co.
Hatt, 1 300 kr, Holzweiler, blus 999 kr, Holebrook/PP&Co.
Skjorta, 499 kr, Bläck/MQ Marqet.
Skjorta, 499 kr, Bläck/MQ Marqet.
Dynor till balkongen eller terassen,  149-199 kr, Indiska.
Dynor till balkongen eller terassen, 149-199 kr, Indiska.
Foto: Indiska
Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.