Bladet bjöd på julfest

Kristianstad • Publicerad 17 december 2007
Elliot och Henning Malmgren var tomtar fullt ut.
Elliot och Henning Malmgren var tomtar fullt ut.Foto: 
Lennie Malmgren ville gärna att sonen Elliot skulle bli fotograferad i sin tjusiga tomtemundering, men passade också på att prata en stund med chefredaktör Lasse Bernfalk. BILDER: ANNICA JÖNSSON
Lennie Malmgren ville gärna att sonen Elliot skulle bli fotograferad i sin tjusiga tomtemundering, men passade också på att prata en stund med chefredaktör Lasse Bernfalk. BILDER: ANNICA JÖNSSONFoto: 

Tomtenissar blev förevigade och prenumeranter tog chansen att dricka glögg och diskutera med chefredaktören Lasse Bernfalk på Kristianstadsbladets julfest i går.

Joar Lindgren satt lugnt i fåtöljen och lät sig fotograferas i tomteluva innan han och föräldrarna gav sig ut på stan för att handla julklappar.

Elliot Malmgren hade både tomteluva och tomterock, men var skeptisk till att skratta på bild. Lillebror Henning log för honom också.

– Vi kom hit för att se om Elliot ville le på bild, säger pappa Lennie skämtsamt och förklarar sedan att hustrun Thereses pappa jobbat på tidningen.

Därför slank de in på julfesten innan de skulle köpa gran och baka pepparkakor.

Åke Andersson och hans hustru hade gått en promenad och passade på att gå in och värma sig med lite glögg innan de fortsatte .

Andra testade sin lycka på lotterihjulet. Några kunde bära hem pokerspel, andra en kasse med matvaror.

Ingela Rutberg

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.