Blodig man hittad vid kyrkogård

Kristianstad Artikeln publicerades

 

Polisen blev under måndagseftermiddagen uppringd av en person som sett en blodig man invid kyrkogården på Sjöcronas gata.

En polispatrull körde till kyrkogården och återfann den skadade mannen i 35-årsåldern som ska ha blivit misshandlad. Brottsrubriceringen är grov misshandel.

– Det har skett på Sjöcronas gata någon gång vid halvfyra-tiden, säger Johanna Bryhagen, inre befäl vid Kristianstadspolisen.

Mannen fick skjuts av polispatrullen till sjukhuset för att få sina skador omplåstrade. Mannen ska ha varit vaken och talbar.

– Men han behövde söka vård för sina skador och fick transporteras till sjukhus.

Inga andra personer förutom den skadade mannen fanns på den angivna på platsen då polisen kom dit. Men det ska ha funnits vittnen till själva misshandeln. Och dessa vill polisen väldigt gärna komma i kontakt med.

Om det finns någon misstänkt för själva misshandeln vill Johanna Brynhagen inte kommentera.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.