GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Erik & Philips stiltips

Publicerad 22 april 2021 • Uppdaterad 22 april 2021
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Var inte rädd för att använda kostymen även som ett ledigare plagg. Dressa ner med t-shirt och sneakers istället för med skjorta och lågskor.

Om du inte känner dig ha nytta av en klassisk kostym finns det mer avslappnade alternativ. Varför inte en overshirt med tillhörande byxa? Gärna i ett material som linne eller bomull till sommaren.

Dela gärna upp de olika delarna i kostymen. Använd kavajen till jeans eller chinos. Eller kör kostymbyxan till en t-shirt. Möjligheterna är oändliga!

Lek gärna med accessoarer för att lyfta din övriga klädsel. Så enkla saker som ett par solglasögon eller ett snyggt armband kan göra stor skillnad.

Ta varje chans du får att klä upp dig. Oavsett om det handlar om en enklare middag med familjen eller ett studentfirande ska du känna dig snyggast på festen.

För mer tips eller råd, sväng gärna inom Sandelins och snacka lite skit med oss. Välkomna!

Carina AdamsbergSkicka e-post