Vi tipsar

Feelgood på Roxy i höst

Roxy är lika mycket en biografen som en restaurang. Sjunk ner i en fåtölj och avnjut något gott att äta och dricka medan du ser filmen. Lite som hemma fast ännu bättre.
Publicerad 22 september 2022
Foto från instagramsidan: @satanigatanvadgott
Foto från instagramsidan: @satanigatanvadgott

Hej Daniel Lundin ägare av Roxy Kristianstad

Hösten får man väl säga är en biografs högsäsong, hur ser biohösten ut:

– Hösten ser lovande ut. Många härliga komedier och må-bra-filmer att se fram emot. Närmst på tur står Ticket to paradis med världens bästa Julia Roberts och George Clooney i huvudrollerna. I Mrs. Harris goes to Paris får vi följa en till synes helt vanlig brittisk hushållerska som helst av allt vill äga en coutureklänning från Christian Dior. Det blir ett äventyr och många förvecklingar förstås. Och en annan film jag verkligen ser fram emot är ”Bros”. En riktig rom-kom om två män som kanske, förmodligen snubblar mot kärleken. De verkar vara väldigt upptagna, så igenkänningsfaktorn borde finnas där för alla egentligen.

Annars rullar ”Där kräftorna sjunger” vidare. Den har ju gått väldigt bra. Vi kör till och med fortfarande Top Gun till och från. Den hade premiär redan i slutat av maj men är fortfarande väldigt populär. Avatar 2 kommer i december och under ett par veckor nu i september visas första filmen här på Roxy, ett sätt att ladda upp.

”Roxy är ett perfekt dejting-ställe”

Vem är den typiske biobesökaren som kommer till er:

– Den typiska kunden här är nog en kvinna 40 plus. Men också många par då Roxy är ett perfekt dejting-ställe. Men det är ju ofta filmen som styr vilka som kommer. Det ser man på åtgången på öl kontra vin till exempel.

Vad säljer ni mest av i er bistro:

– Vi har precis bytt meny så det ska bli spännande att se vad som kommer att gå hem. Annars är ju vår chokladmousse en klassiker att ta till kaffet i pausen.

Vad är ditt bästa biominne:

– Oj, jag har många minnen från bio då jag har jobbat med detta sedan 1994. Men bästa måste ändå vara när jag fick öppna min egna biograf!

Instagram: @roxykristianstad

Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.