Flera fall av misshandel i helgen

Kristianstad Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

Flera personer har misshandlats i Kristianstad i helgen, enligt anmälningar till polisen.

Den första anmälan gäller en händelse i en butik på J A Hedlunds väg. En kvinna hade tagit med sig en petflaska ut ur affären utan att betala. När hon stoppades av personal fick denna ett slag i ansiktet med flaskan. Kvinnan är känd för personalen sedan tidigare.

En andra anmälan kom in efter att en man sagt till två onyktra killar på Hasselvägen och stött på patrull. Killarna stod och bankade på en förrådsdörr och blev arga när de blev tillsagda. De ska då ha tryckt upp en flaska i ansiktet på målsägaren, en man i 50-årsåldern. Efter det lullade de iväg, enligt anmälan.

Från Västra Storgatan finns uppgifter om en misshandel natten till söndagen. En okänd gärningsman ska ha utdelat en lavett i ansiktet på en kvinna utanför en fest. Men uppgifterna går isär, en del menar att det snarare var tjejen som gav sig på killen efter att de hade börjat tjafsa.

Natten mot söndagen uppstod också bråk på Östra Boulevarden där ett flertal personer hamnade i slagsmål utanför Galleria Boulevard. Flera personer ska ha fått sparkar mot huvudet och slag mot kroppen. En polispatrull ryckte ut men ingen av de drabbade vill medverka i utredningen.