Annons

Föreläsning om etik för C4 Teknik

Kristianstad • Publicerad 13 september 2003

Kristianstad. I torsdags var alla medarbetarna på C4 Teknik inbjudna till föreläsningar under temat "Etik och värderingar". Föreläsningarna ingår som en del av en friskvårdssatsning under 2003 inom C4 Teknik.

– Syftet med friskvårdssatsningen är att vara ett stöd i livsstilsfrågor och öka hälsomedvetandet, säger personalsekreteraren på C4 Teknik, Boel Steén.

Annons

– Vi har haft två föreläsningstillfällen tidigare i år, ett på temat "Orka vara ledig" där kostens betydelse för hälsan behandlades och ett på temat "Från ord till handling" som handlar om att se möjligheterna i ett förändringsarbete.

Hon säger att etikföreläsningarna inte har någon koppling till de brister i styrning och ledning på C4 Teknik som har påtalats av kommunens revisorer förra hösten.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons