Furets förskola firar 20-års jubileum

Fyra barn på samma för-skola. Det har Sanna och Georg Tuomaala haft på Furets förskola i Tollarp. Igår besökte hela familjen förskolan under 20-årsjubileet.
Kristianstad • Publicerad 17 november 2001

Under tjugo år hinner det passera en hel del barn på en förskola. I snitt finns det 16 –17 barn på varje avdelning, under terminen, på dagisets två avdelningar. – Ända sedan starten har vi haft från noll till sex år, vilket innebär att man har kunnat följa många barn under flera år, säger barnskötare Agneta Wandefors-Hörström. Några av barnen som passerat förskolan är syskonen Evelina, Emelie och Emilia. Minstingen Erika går fortfarande kvar på dagiset, och deras föräldrar Sanna och Georg Tuomaala, tycker det känns bra att kunna ha haft alla barnen på samma förskola. – Jag har dessutom haft en praktikplats här för många år sedan, och en stor del av personalen är fortfarande kvar, vilket är en stor trygghet, säger Sanna Tuomaala. För barn och personal pågick firandet under både fredagen och lördagen, och avslutades för personalens del med en konsert med Roxette i Göteborg. carina.nilsson @kristianstadsbladet.se

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.