Annons

hallå där

Kristianstad • Publicerad 5 april 2001

...Daniel Lundqvist,

18-årig Zurr-medarbetare från Åhus. Du är en av tio som har fått chansen att vinna pengar i TV 4: s frågeprogram ”Vem vill bli miljonär?” i morgon kväll.

Annons

Hur känns det?

–Det känns lite nervöst, men samtidigt också som ett stort äventyr! Jag ser det som en stor chans.

Vilken kvalificeringsfråga klarade du?

–Det kommer jag faktiskt inte ihåg. Jag ringer ganska ofta nämligen och förra måndagen fick jag besked om att jag var slumpmässigt utvald.

Vad hände sedan?

–Jag fick tolv nya frågor direkt i telefonen. Då fick jag fem sekunder per fråga på mig att svara och det gavs inga alternativ. Men tydligen klarade jag mig, för därefter var jag välkommen till studion i Stockholm.

Då är du en av tio uttagna till programmet på fredag. Hur har du förberett dig?

–Just nu är jag på väg till frisören, för det tyckte min mamma var tvunget! Nej, skämt å sido. Jag går tredje året på naturvetenskapliga programmet på Österäng och försöker hålla koll på vad som händer.

Är du en spelare?

–Nej, inte så värst. Jag tänker inte chansa hej vilt om jag kommer upp i stolen hos Bengt Magnusson. Jag har en chans på tio och vill gärna vinna lite pengar.

Karin Hallengren

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons