Annons

hallå där...

Kristianstad • Publicerad 8 mars 2001
Kent Lindfors
Kent LindforsFoto: 

.. Kent Lindfors, 35

i ”Vem vill bli miljonär?”.

Annons

– Jag är uttagen till söndagsprogrammet. Sitter som en av tio som skall försöka lösa kvalfrågan.

Vem har anmält dig?

–Jag ringde själv in och svarade på en fråga men kom inte fram. Så försökte min dotter Sanna, och hon lyckades komma fram. Därefter ringde man från TV4 och ställde några frågor och förklarade att jag skulle komma.

Spännande?

–Givetvis. Om jag får sitta i ”heta” stolen har man ju chansen att vinna en och annan krona. Sedan får man ju komma till Stockholm på en resa. Där skall jag besöka min syster som fick barn för sex veckor sedan.

Nervös?

–Nej, inte ännu. På fredag spelas programmet in för att visas på söndag. Allt hänger ju vilka kvalfråga det blir. Den skall ju lösas på snabbast tid.

Vilken sorts frågor hoppas du på?

–Givetvis idrott. Jag kan ganska mycket om detta eftersom jag själv idkat fotboll, handboll och varit tränare för bland annat Hjärsås IF. Sedan är jag ganska allmänbildad.

Vad gör du i det civila?

Annons

–Jag arbetar som skötare inom psykiatrin i Kristianstad.

Lars Åström

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons