Annons

Hallå där...

...Jagoda Kevo, restaurangägare och välkänd Kristianstadsprofil med förkärlek för handboll.
Kristianstad • Publicerad 14 januari 2001
Foto: 

Det sägs att ni ska sälja Kevo’s Restuarang. Stämmer det?

– Ja. Min man har blivit sjuk och jag klarar inte att driva den vidare ensam. Jag kan inte anställa någon för att ersätta honom. Det skulle behövas flera personer.

Annons

Hur känns det att skiljas från restaurangen?

– Mycket svårt. Vi har haft Kevo’s i 18 år och jag har funderat i över två år innan jag bestämde mig för att sälja. De idéer jag skulle vilja genomdriva klarar jag inte ensam.

– Det som gör mest ont är att skiljas från alla idrottsungdomar som hållit till hos mig i så många år. Jag är ju själv en gammal handbollsfantast. Vi har inga egna barn, men vi har haft idrottsungdomarna här. Kevo’s har varit arbetsplats och hem på samma gång.

Vad ska du göra nu?

– Jag vill enormt gärna stanna kvar och jobba. Jag tänker erbjuda mig att hjälpa dem som tar över. Jag kommer inte att försvinna från stan.

Vem tar över Kevo’s?

– Jag vill att det ska komma i rätta händer, hos någon som är social och som tänker mycket på det personliga. Jag har gett av hela mitt hjärta hela tiden. Den som tar över måste vara beredd att offra en del av sig själv. Ännu har jag inte hittat rätt person.

Åsa Pearce

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons