Annons

Hallå där Carola Szücs...

Kristianstad • Publicerad 15 september 2003
Carola Szücs
Carola SzücsFoto: 

… från Kristianstad, som i lördags var en av de 24 personer som gick vidare i tv-programmet Fame factory. Grattis. Hur kändes det att gå vidare?

– Det kändes jätteoverkligt, men fantastiskt. Det är väldigt hög klass på alla deltagare. De säger att det är den tuffaste omgången hittills med tuffare gallringsmetoder och vi var 7000 som ville vara med från början.

Annons

Hur kändes det strax innan beskedet kom?

– Det vore lögn att säga att det inte pirrade i magen, men det mest nervösa momentet är ändå när man ska prestera något. Rösten ska hålla och man måste se till att inte tappa bort texten. Jag blev inropad som nummer sex, så jag slapp i alla fall någon längre pina.

Om du går vidare, hur funkar det då med allt praktisk hemma i Kristianstad?

– Det skulle verkligen vända upp och ner på allting. Hittills har jag fått sälja min bil och har tagit tjänstledigt från jobbet. Sedan tjänar man inte direkt några pengar här.

Hur känns det att ha så många tv-tittare som har en massa åsikter om en?

– Vi har fått prata med människor här om detta och jag satt mest och tänkte va, vad menar han? Pratar han om mig? Det är svårt att fatta att man till viss del är allmän egendom.

Det kan ju vara rätt hårda ord emellanåt i serien. Till exempel sade Bert Karlsson att du hade tantiga kläder. Hur kändes det?

– Ärligt talat har jag aldrig någonsin blivit anklagad för det. Jag snackade med honom dagen efter och då sade han att han hade ändrat uppfattning om mig. Han går mycket på känsla och även den gode Bert kan ändra uppfattning

Hur ser du på dina chanser att gå vidare?

– Jag blir lika paff varje gång någon ställer sig upp och gör något. Alla är så duktiga. Jag är ganska nichad med min rock, pop och country. Om det blir en mångfald som går vidare, så tror jag att mina chanser är okej.

Annons

Om du skulle nå ända fram. Finns det en risk med att få en Fame Factory-stämpel, som även skulle kunna vara en nackdel?

– De artister som det går bra för nu har kommit från Fame factory. Skulle man gå vidare så går det snabbt och man syns på ett helt annat sätt. Visst skulle det vara mentalt jobbigt, men det vore en jäkla skjuts i karriären. Man får ta smällarna med fördelarna.

Marcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons