GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Reportage

Hon inspirerar sina följare med både föreläsningar och bilder

Cecilia har tagit sitt blomsterintresse till en ny nivå och börjat föreläsa om sin hobby.
Publicerad 28 april 2022
Cecilia Nilsson i sin trädgård.
Cecilia Nilsson i sin trädgård.

Namn: Cecilia Nilsson

Ålder: 35 år

Bor: i centrala Åhus

Yrke: Arbetar som CFO på ett grossistföretag i Åhus

Familj: Sambo och sonen August

Instagramkonto: @genommittfonster

Antal följare: snart 13 000 följare

Aktuell: Onsdagen den 6 april anordna Cecilia en kundkväll ihop med Ellos Home på C4 Shopping.

”Varje fredagseftermiddag under sommaren säljer han blomsterbuketter som jag har bundit till en billig peng.”

Gör du arrangemang på beställning: Under sommarhalvåret gör jag det om jag får förfrågningar på mitt Instagram. Vår son August som är 5 år har ett eget blomsterstånd på gatan där vi bor. Varje fredagseftermiddag under sommaren säljer han blomsterbuketter som jag har bundit till en billig peng.

Vilka blommor kombinerar du helst: Jag älskar kombinationen av luktärter, zinnia, blomstermorot, dahlior och olika sorters gräs.

Tips på vad man ska plantera i vår för att få mycket blommor/grönska: Jag tycker att man ska testa på att odla dahlior om man inte gör det sedan tidigare. En liten dahliaknöl ger verkligen stor utdelning. Mitt bästa tips är att gräva ner knölarna direkt i jorden runt Valborg för att slippa allt förarbete innan.

Vad drömmer du om: I år ska vi anlägga snittblomsrabatter så jag drömmer att få se rabatterna blomma med de plantor som jag håller på att förodla i detta nu. Något annat som är väldigt roliga är att onsdagen den 6 april ska jag anordna en kundkväll ihop med Ellos Home på C4 Shopping.

Ditt bästa knep på att få till en praktfull växtlighet: Man kommer långt på bra gödsel, jord och regelbunden bevattning. När jag väljer växter till våra rabatter så tänker jag att blomningen ska avlösa varandra så att det alltid finns något som blommar i rabatten.

Carina AdamsbergSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.