unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Huvudroller för ”Singin‘ in the rain” klara

Musikalartisterna Erik Höiby och Viktor Johnsson är klara för huvudroller i ”Singin‘ in the rain” i höst på Kristianstads teater.
Gänget bakom Underhållningspatrullen, Jonas Svensson, Ola Hörling och Åsa Jensen, håller som bäst på att besätta rollerna till höstens musikal, ”Singin‘ in the rain”.
Gänget bakom Underhållningspatrullen, Jonas Svensson, Ola Hörling och Åsa Jensen, håller som bäst på att besätta rollerna till höstens musikal, ”Singin‘ in the rain”.
Foto: Tommy Svensson

Sedan tidigare är det klart att musikalen ”Singin‘ in the rain” sätts upp på Kristianstads teater av Underhållningspatrullen. Nu är det klart med två av huvudrollerna. Erik Höiby spelar huvudrollen Don Lockwood.

”Erik är en av Sveriges mest lovade unga musikalartister och har tidigare setts i bland annat ”Evita”, ”Jesus Christ Superstar” och senast ”Bullets over Broadway” på Göta Lejon. På Göteborgsoperan har han medverkat i ”Cracy for you”, ”Sunset Boulevard”, ”My fair lady” och ”Guys and dolls”, skriver Underhållningspatrullen i ett pressmeddelande.

Den andra musikalartisten som är klar för en roll är Viktor Johnson, som spelar Cosmo Brown.

”Viktor är Skånepåg och nyligen utexaminerad från Balettakademin, hans första roll var i ”Spelman på taket” på Uppsala Stadsteater, just nu återfinns han i ”The Elf” på Tivoli i Köpenhamn och i sommar syns han på Fredriksdalsteatern”.

En tredje roll som är klar är regissören, som spelas av David Rix från Kristianstad. Underhållningspatrullen ska ha audition för de kvinnliga rollerna och övrig ensemble den 26 februari och 1 mars.

"Singin‘ in the rain” ges 22 september till 18 november på Kristianstad Teater och det har hittills, enligt Underhållningspatrullen, sålts cirka 2800 biljetter, vilket är en fjärdel av samtliga.

”Detta är klart mer än vi vågat hoppas på och vi hoppas att succén med ”CHESS på svenska” ska bana väg för ännu en utsåld höst för oss i Kristianstad”.