Ingen Ladies Night i Kristianstad

Det blir ingen Ladies Night i Kristianstad i år, men de ersätts med andra akter som är ”minst lika stora”, enligt Kristianstad Evenemangs AB. Vilka akterna är avslöjas inom kort.
Kristianstad • Publicerad 12 mars 2013
Ladies Night, 2012 i Kristianstad Arena.
Ladies Night, 2012 i Kristianstad Arena.Foto: 

– De fick inte ihop det med sitt turnéschema, det var den förklaring jag fick. Annars har de varit väldigt nöjda med Kristianstad, både med bemötande och publiktillströmning, säger Staffan Johansson, vd för Kristianstad Evenemangs AB.

Han fick beskedet för ungefär tre veckor sedan.

– Det är jättesynd, men vi håller på att ersätta med nya akter och de är minst lika stora som detta, säger han.

Vilka är de akterna?

– Det får jag inte lov att säga, men vi kommer att släppa dem om en vecka eller två.

Föreställningen har kommit till Kristianstad tre år i rad från 2010 och lockat cirka 3 000 personer varje gång, enligt Staffan Johansson.

Producenten David Stenmarck bekräftar att bemötandet och publiksiffrorna i Kristianstad varit bra.

– Kristianstad har en helt fantastisk arena, men det är helt enkelt så att vi byter arenor ibland och det kan vara bra att vila en stad något år. Det är i princip bara Stockholm, Göteborg och Malmö vi besöker varje år, men vi kommer gärna tillbaka till Kristianstad, kanske nästa år, säger han.

Närmaste turnéstopp för Kristianstadspubliken i år blir Helsingborg den 25 oktober, Växjö den 8 november eller Malmö den 15 november.

Lisa Kronnoje@kristianstadsbladet.se
Peter Maunula
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.