Inspirerande mässa för välbefinnande

Mässan "Inspire me to perfection" är en branschmässa riktad till kund, och såg dagens ljus i golfhallen på Näsby för ett år sedan.
Kristianstad • Publicerad 5 maj 2008
Dzenita Masovcic från Studio Pink med kunden Sofie Magnusson. Bilder: Bosse Nilsson
Dzenita Masovcic från Studio Pink med kunden Sofie Magnusson. Bilder: Bosse NilssonFoto: 

Men mässarrangörerna Asif Zejnic och Christer Persson, som även samarbetat i andra arrangemang, ville mer och genomförde i helgen två hela mässdagar på Yllans Mäss & Konferenscentrum.

- I fjor låg fokus på skönhet. Nu vill vi vidareutveckla med friskvård, mode, träning och design. Det är så mycket som ryms inom konceptet välbefinnande, Det kan vara att läsa en bok och för andra att köra cross ut i skogen, menar Asif Zejnic.

- Ett 50-tal företag, 20 mer än i fjor förutom våra sponsorer, är med. De är här för att visa upp sig och sina produkter, och det de har gemensamt är att de vill inspirera till ett bättre liv.

Asif Zejnic berättar att årets nyhet är satsningen på föreläsningarna.

Bland annat med Erika Valentin, som delar med sig av egen erfarenhet av att maximera sin business och att blomma ut i full potential.

Sedan innehåller programmet under de två mässdagarna också upplevelser i form av modeshower, uppvisningarna av olika slag, workshops och andra föreläsningar.

Jan-Tuve Truedsson 044-18 55 80
Jan-Tuve Truedsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.