”Jävla trams”

Niclas Nilsson viftar undan kritiken som riktas emot honom från partikamraterna. ”Helt jävla trams”, säger han.
Kristianstad • Publicerad 9 augusti 2014

– Vi har haft några rättshaverister i styrelsen och några äldre herrar som är besvikna över sin placering på listan. Därför har de hittat på det här nu. Man kan inte annat än skratta åt det, säger Sverigedemokraternas gruppledare i Kristianstad.

Han tillbakavisar uppgiften om att han inte lämnat in underlag för sina utlägg. I stället hävdar han att det är Linda Haagen som vägrat att lämna ut verifikationer.

– Vi bytte ut kassören för att hon slutade att bete sig som hon skulle.

”Skiter i partiet”

Niclas Nilsson förklarar att de ”äldre besvikna herrarna” som nu kritiserar honom flyttades ner på listan inför kommunvalet av två anledningar:

– Dels åldern, dels är jag besviken över deras insats.

Men det är väl partiets medlemmar inte du som ska avgöra det?

– Jo, men det här handlar om personer som skiter fullständigt i partiet, svarar Niclas Nilsson. Det visar att de inte är äkta Sverigedemokrater när de i en valrörelse agerar på det här viset och försöker förstöra för partiet.

Niclas Nilsson påpekar att det var årsmötet som fastställde kommunlistan.

Lisa Kronnoje@kristianstadsbladet.se
Matti Stenrosen
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.