Annons

Knarkmisstänkt kvinna släppt

Kristianstad • Publicerad 24 september 2003

KRISTIANSTAD. Åklagaren släppte på tisdagseftermiddagen den 39-åriga kvinna som greps i helgen sedan polisen hittat cirka 1,3 hekto narkotika i hennes bostad i ett samhälle utanför Kristianstad.

Kvinnan delgavs misstanke om delaktighet i grovt narkotikabrott. Polisens preliminära undersökning visar att narkotikan innehöll bland annat heroin och amfetamin.

Annons

Åklagare Malin Paulsson anser att det inte längre finns skäl att hålla kvinnan kvar eller att begära henne häktad. Polisutredningen fortsätter.

Det började med att kvinnan ertappades för grov olovlig körning. Polisen skjutsade henne hem. När de kom dit möttes kvinnan av en chock: hennes sambo hade avlidit under tiden hon varit borta. Polisen gjorde husrannsakan med anledning av det plötsliga dödsfallet och hittade då narkotikan.Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons