Annons

Kvinna bötfälld för bråk i taxi

Kristianstad • Publicerad 24 september 2003

KRISTIANSTAD. Tingsrätten har dömt en 37-årig kvinna för att hon antastat en taxichaufför under en nattlig taxiresa från Stora Torg till Hammar.

Kvinnan spottade bland annat mannen i ansiktet och drog i hans skjorta så att knapparna lossnade och han fick klösmärken på bröstet.

Annons

Straffet blev 40 dagsböter på totalt 4000 kronor. Kvinnan dömdes också att ersätta taxichauffören med 1710 kronor för att hon bland annat förstört hans mobiltelefon.

Taxichauffören fick vid tretiden natten till en söndag i november en körning av en man från Stora Torg till Nöbbelöv. Samtidigt hoppade kvinnan in i baksätet och undrade om han först kunde köra henne till Hammar. Den manlige passageraren tyckte det var okej.

När kvinnan under färden fick besked om priset, 110 kronor, började hon gnälla och tyckte det var för dyrt. Det utvecklades till fullt tumult när hon skulle stiga av och krävdes på betalning.Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons