Kvinna rånad och knuffad till marken

Hässleholm Artikeln publicerades

Under måndagseftermiddagen kallades polis till en matbutik i Hässleholm efter att en kvinna blivit rånad i närheten. Den ensamma gärningsmannen ska ha gett sig på henne vid en bankomat utanför affären.

Polisen fick ett samtal klockan 15.27 på måndagseftermiddagen.

– Uppringaren berättar att de hade en kvinna inne i butiken som blivit rånad utanför butiken i samband med att hon skulle ta ut pengar ur en bankomat, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral, region Syd.

Kvinnan, född 1950, blev knuffad av den ensamma gärningsmannen och hon föll till marken. Ambulans sändes till platsen och kvinnan kontrollerades, men behövde inte uppsöka sjukhus.

Hur mycket pengar som rånaren kom över vill polisen inte kommentera.

– Vi åkte dit med en patrull, pratade med kvinnan och upprättade en anmälan om rån.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.