unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Leelas ägare vädjar – ”Glöm inte bort oss”

Agility-VM avslutades på söndagen och beskrivs som en succé av alla inblandade, men kvar efter arrangemanget finns fortfarande den försvunna hunden Leela. ”Glöm inte bort oss”, vädjar ägarna.
Yury López och hennes make Javier Vega sökte med sina andra hundar Azul och Fito efter Leela senast under söndagen.
Yury López och hennes make Javier Vega sökte med sina andra hundar Azul och Fito efter Leela senast under söndagen.
Foto: Lasse Ottosson

VM-hunden Leela fick aldrig chansen att visa vad hon kan i Kristianstad Arena, hon försvann i skogen vid Skepparslövs golfklubb redan i onsdags och många människor har engagerat sig i sökandet efter henne, senast under söndagen.

Nu vädjar hennes ägare via Joakim Persson, presskontakt för agility-VM i Kristianstad, att folk inte ger upp.

– Vi är långt hemifrån i ett främmande land. Vi är verkligen rädda att bli lämnade ensamma här. Så, vi hoppas att även om agility-VM är över, att ni inte glömmer oss och Leela. Vi är tacksamma för allt ni gör för oss, säger de.

Läs mer