Leelas ägare vädjar – ”Glöm inte bort oss”

Agility-VM avslutades på söndagen och beskrivs som en succé av alla inblandade, men kvar efter arrangemanget finns fortfarande den försvunna hunden Leela. ”Glöm inte bort oss”, vädjar ägarna.
Kristianstad • Publicerad 7 oktober 2018 • Uppdaterad 9 oktober 2018
Yury López och hennes make Javier Vega sökte med sina andra hundar Azul och Fito efter Leela senast under söndagen.
Yury López och hennes make Javier Vega sökte med sina andra hundar Azul och Fito efter Leela senast under söndagen.Foto: Lasse Ottosson

VM-hunden Leela fick aldrig chansen att visa vad hon kan i Kristianstad Arena, hon försvann i skogen vid Skepparslövs golfklubb redan i onsdags och många människor har engagerat sig i sökandet efter henne, senast under söndagen.

Nu vädjar hennes ägare via Joakim Persson, presskontakt för agility-VM i Kristianstad, att folk inte ger upp.

– Vi är långt hemifrån i ett främmande land. Vi är verkligen rädda att bli lämnade ensamma här. Så, vi hoppas att även om agility-VM är över, att ni inte glömmer oss och Leela. Vi är tacksamma för allt ni gör för oss, säger de.

Peter MaunulaSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.