GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lokala resesajter prisades på gala

Kristianstadsbladets medarbetare Annika Majak från Åhus och hennes man prisades på en resegala på onsdagskvällen. ”Detta är väldigt stort för oss, vi är mållösa”, säger hon.
Kristianstad • Publicerad 24 maj 2018 • Uppdaterad 24 maj 2018
Annika och Daniel Majak från Åhus som har sajten Finallylost.com prisades på resegala.
Annika och Daniel Majak från Åhus som har sajten Finallylost.com prisades på resegala.
Foto: momondo.se

Momondo Open World Awards heter galan som hölls i Stockholm på initiativ av hotell- och resesöksajten momondo.se. Tävlingen firar de influencers som inspirerar andra att resa och bidrar till att öka förståelsen för andra kulturer.

Totalt åtta vinnare utsågs, varav två från Kristianstad. Den ena är sajten Discovering the planet som vann i kategorin Årets blogg, den andra sajten Finallylost som vann i kategorin Open World. Den senare kategorin ska avspegla de som bidrar till momondos vision att människor genom sitt resande bidrar till en mer förstående och öppnare värld, enligt ett pressmeddelande.

”Att säga att det känns fantastiskt känns inte tillräckligt. Detta är väldigt stort för oss”, säger Annika och Daniel Majak som driver Finallylost.

Peter MaunulaSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer