Man föll från sten i stenbrott - rubriceras som arbetsplatsolycka

Vånga ,

En man i 60-årsåldern skadades i bland annat ryggen efter att ha fallit från en större sten i ett stenbrott utanför Vånga. Polisen rubricerar ärendet som en arbetsplatsolycka,

Strax före klockan 15 på tisdagen fick polisen och ambulansen larm om en arbetsplatsolycka på ett stenbrott utanför Vånga. En man i 60-årsåldern hade trillat från en större sten och fick föras i ambulans till sjukhuset.

– Han klagade över smärtor i ryggen. I nuläget är det rubricerat som vållande till kroppsskada på arbetsplatsen. Vi får se i utredningen om det är något som har lett till att olyckan har kunnat inträffa, säger polisens inre befäl, Johanna Bryhagen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.