Man i 25-årsåldern blev slagen och rånad

Kristianstad Artikeln publicerades

En man i 25-årsåldern uppger att han har blivit slagen och rånad på tisdagskvällen.

Polisen kontaktades 19.21 på tisdagskvällen om mannen i 25-årsåldern som ska ha blivit slagen och rånad vid församlingshemmet vid Heliga trefaldighetskyrkan. Den drabbade mannen ska efter rånet ha fått hjälp att larma polis av personal på puben Bishops Arms vid Västra Boulevarden.

– Han ska ha blivit av med en väska, en mobil och bankkort, säger polisens presstalesperson, Filip Annas.

En polispatrull har varit på plats och tagit upp en anmälan. Det var vid 21.30-tiden ännu oklart kring omständigheterna i händelsen och exakt var det ska ha skett.

Texten har ändrats. I den första versionen stod det att rånet skett vid puben Bishops Arms, därför att det var dit polisen larmades. Rånet ska dock ha skett på Hertig Carls gata.

”Offret kom in till oss efteråt och sökte skydd”, skriver personal på puben i ett mejl till tidningen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.