unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Missing People efterlyser ung kvinna – sågs senast i Tollarp

En 20-årig kvinna är sedan i fredags efterlyst av Missing People. Kvinnan uppges senast ha setts i Tollarp.

Organisationen Missing People har kopplats in för att efterlysa efter en försvunnen person – en kvinna på 20 år som inte hörts av eller setts sedan fredagen 22 november. Hon ska då ha setts i Tollarp.

Enligt de uppgifter Missing People gått ut med kan kvinnan eventuellt bära en mörkbrun peruk. Hennes vikt bedöms till 62 kilo och längden till 175 centimeter. Det är inte känt vad hon hade på sig då hon försvann.

– Hon försvann från Tollarp, mycket mer än så vet vi inte i nuläget, säger Andreas Brettman från Missing People i Skåne.

Det är anhöriga till kvinnan som tagit kontakt med organisationen för att be om hjälp.

– Sen har vi alltid kontakt med polis när vi gör sådana här efterlysningar, säger Andreas Brettman.

Ingen aktiv sökinsats efter den försvunna kvinnan är planerad i nuläget. Missing People uppmanar de som har information kring den försvunna kvinnan som kan leda till att hon hittas, att kontakta polisen. Detta görs på telefonnummer 114 14.