Ny nattklubb på Teaterbarens terrass

Cocktailbar på terrassen på onsdagar och torsdagar och nattklubb på helgerna. Så ser sommarens nya koncept ut för Teaterbaren som öppnar den 3 juni.
Kristianstad • Publicerad 24 maj 2005

Kitte Johansson, som vid årsskiftet köpte företaget Teaterbaren, satsar i sommar på att återinföra nattklubbsverksamheten och dessutom utnyttja terrassen för underhållning och servering. Till sin hjälp har hon Magnus Åkesson, ursprungligen från Åhus, och Niklas Järnhammar från Stockholm som tillsammans driver konsultföretag i branschen och har gedigen erfarenhet på området.

Niklas Järnhammar kommer senast från Sturecompagniet i Stockholm. Därutöver har han bland annat jobbat i Barcelona, Amsterdam och Paris och han har även drivit en egen bar i Grekland. Och det kommer att märkas på Teaterbaren, menar han.

– Det blir en hel del inspiration söderifrån och en österländsk touch. Det kommer att vara sex bartenders på plats på helgerna och vi satsar på ett brett sortiment av bland annat cocktails. Hittills har det varit tillfälliga arrangemang på Teaterbaren, men den nya verksamheten kommer att drivas under hela sommaren och troligtvis även nästa sommar.

Om det blir en fortsättning även under vintern och våren låter Kitte Johansson än så länge vara osagt.

– Det blir juni, juli och augusti i första hand. Det är så länge jag har anlitat killarna. Därefter kommer vi att utvärdera och då får vi se hur det blir i fortsättningen. Det är i första hand ett sommardisko.

Niklas Järnhammars ambition är att ge Kristianstadsborna ett enligt honom unikt koncept.

– Vi har redan nu sex till sju nya leverantörer och vi satsar mycket på nya samarbeten. Vi har extremt höga förväntningar på detta. Det är en vacker lokal med ett fantastiskt läge, man kan säga att det är ett Kristianstads Café Opera.

Karolina Kristoffersson

044-18 55 00

karolina.kristoffersson@kristianstadsbladet.se

KRISTIANSTAD
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.