GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny observation av Leela – ska lockas fram med matos

Vid 18-tiden på lördagen sågs bortsprungna VM-hunden Leela åter vid platsen där hon försvann i onsdags. Ägarna övernattar där och ska grilla för att försöka locka fram henne.
Kristianstad • Publicerad 6 oktober 2018 • Uppdaterad 9 oktober 2018
Leela.
Leela.Foto: Maria Sällberg

Cirka 40 personer har fortsatt att söka efter Leela under lördagen och hon sågs så sent som vid 18-tiden, bara 75 meter från platsen där hon försvann.

– Man försöker hålla henne i området. Ägarna är där och kommer att grilla, så att det luktar grillat, för man tror att hon är jättehungrig och har gått utan mat länge, säger Joakim Persson, presstalesperson för Agility-VM.

Han hälsar också att en ny sökning kommer att påbörjas klockan 10 på söndagen med utgångspunkt från Skepparslövs golfklubb, dit alla som vill hjälpa till är välkomna.

– Det är viktigt att man inte gör en egen sökning utan söker sig till gänget, så att de kan organisera allting, säger han.

Peter MaunulaSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.