Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 8 december 2007

00.44: Larm om brand i diskmaskin i lägenhet på Frans G Wibergs väg i Kristianstad. Räddningstjänsten släcker snabbt branden och ventilerar ut röken. Ambulanspersonal tar hand om lägenhetsinnehavarna.

00.51: En kvinna anmäler att hon blivit misshandlad av sin före detta sambo. En 28-årig man grips misstänkt för misshandel.

08.31: En personbil voltar in i en lyktstolpe och in i en trädgård på Kristianstadsvägen i Åhus. Bilföraren förs till sjukhus.

11.00: Tre män, 29, 24 och 20 år gamla, grips misstänkta för stöld och narkotikabrott. I bilen de färdas i hittas misstänkt stöldgods som tros ha stulits i Blekinge.

12.12: Larm inkommer om rökutveckling från lägenhet på Fredrik Bööks väg i Kristianstad.

12.40: En tjugoårig man som varit efterlyst för en misshandel i Norge grips på Göingegatan i Kristianstad. Polisen i Kristianstad har tagit över fallet.

16.00: På Domus åker en 32-årig man fast för snatteri. Han friges senare efter förhör.

18.20: Ytterligare en person, en 42-årig kvinna, grips på Domus. Kvinnan är misstänkt för stöld och förhörs under kvällen.

18.45: Räddningstjänsten rycker ut till en brand i ett sophus på Borggatan i Kristianstad. Ett par wellpapp-kartonger brinner, men det är snabbt släckt.

19.35: En 56-årig man grips på Rörvägen i Kristianstad misstänkt för brott mot alkohollagen. Han ska ha sålt sprit till minderåriga.

21.28: En man på Infartsvägen i Åhus rapporterar att ett gäng ungdomar stör honom när han renoverar sitt hus. Polisen tar emot en anmälan om skadegörelse.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.