Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 4 december 2007

02.20: En 39-årig man grips i Glimåkra misstänkt för olaga hot, ofredande samt brott mot vapenlagen.

03.00: En misstänkt rattfyllerist stoppas på Jakobs väg i Kristianstad och medtas till polishuset för provtagning. Provresultatet visade 1,6 promille och den 45-årige mannen misstänks för grovt rattfylleri och olovlig körning

08.34: En arbetsplatsolycka inträffar på ColdSped på Hedentorpsvägen där en man får ett tungt föremål i huvudet. Mannen fördes till sjukhus men uppges inte ha några allvarliga skador.

15.15: En 27-årig man häktas vid Kristianstads tingsrätt. Han greps i torsdags morse misstänkt för en bilstöld vid Hagagatan i Bromölla.

20.20: En man från Knislinge anhålls, efter att under eftermiddagen ha hämtats till förhör angående ett bortrövande i lördags av en person i Mellansverige.

22.30: Larm om singelolycka på Tueängsvägen i Ovesholm. En bil hade voltat. Båda personerna var ute ur bilen och klagade över nacksmärtor.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.