Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 31 mars 2008

Lördag 02.06: En personbil stoppas av en polispatrull på Östra Järnvägsgatan i Hästveda. Föraren, en 40-årig man, misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott samt grov olovlig körning.

02.25: En 23-årig man grips på Östra Storgatan i Kristianstad, misstänkt för våld mot tjänsteman. På samma plats omhändertas en annan stökig 23-årig man av polisen.

02.56: Rapport om en trafikolycka i Åmod utanför Pers-torp. En trailerdragare backade in i en tomt och på en parkerad bil. Trailerdragaren avvek från platsen efter olyckan. Inga personskador har rapporterats. 15.09: Väktare i en butik i korsningen Östra Boulevarden och Tyggårdsgatan griper en snattare, en 32-årig man, och överlämnar honom till en polispatrull. Händelsen inträffar utanför butiken.

17.00: En 19-årig man grips misstänkt för stöld i butiken Intersport i Kristianstad.

19.25: En 24-årig kvinna i Hässleholm hämtas till förhör i samband med en husrannsakan där ytterligare gods från ett villainbrott i Vinslöv påträffas.

21.15: En 40-årig kvinna stoppas vid Grönängsplan och förs med efter misstanke om narkotikabrott, eget bruk.

22.00: En 43-årig man i Hässleholm hämtas till förhör angående villainbrottet i Vinslöv. Han misstänks för grov stöld och anhålls.

22.47: En 40-årig man grips i en lägenhet på Gethornskroken i Hässleholm. Mannen misstänks för misshandel, olaga hot och skadegörelse. Söndag

00.11: Polisen rycker ut på ett bråk i Sätaröd som startade med att en objuden gäst tog sig in på en föräldrafri fest. Två minderåriga personer omhändertogs och ärendet resulterade i ett flertal anmälningar om bland annat stöld och misshandel.

01.07: Ett inbrott hos Åhus golfklubb polisanmäls. En väktare hade upptäckt inbrottet. Oklart vad som stals.

03.35: En man grips misstänkt för våld mot en entrévärd för ett nöjesställe i Hässleholm. Mannen hade nekats att komma in på stället och gick då och hämtade en kamrat och försökte ta sig in på nytt i andra kläder. Båda stoppades och slog då entrévärden i ansiktet. Den ene mannen greps och anhölls senare medan den andre mannen undkom.

08.24: Larm om en singelolycka på väg 23 mellan Osby och Killeberg. En personbil körde av vägen och hamnade i diket. En kvinna fördes med oklart skadeläge till sjukhuset. En man och ett barn uppges ha undkommit oskadda. Vägen var avstängd i södergående körriktning under räddningsarbetet.

08.46: Polisen griper en 26-årig man på Gamlegården som misstänks för misshandel av sin flickvän.

11.36: Ett inbrott upptäcks och anmäls som har inträffat i en företagslokal vid Verktygsvägen i Tyringe. Oklart vad som stulits.

16.24: Larm om en singelolycka på E22 utanför Valje. En personbil voltade av vägen. Tre personer uppgavs vara inblandade och samtliga ska ha varit ute ur bilen när räddningspersonalen kom.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.