Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 25 mars 2008

Lördag:

01.35: En 21-årig man grips på Götgatan i Kristianstad misstänkt för narkotikabrott. Mannen frigavs klockan 05.40.

02.55: En man försöker råna en taxichaufför på Nya Boulevarden i Kristianstad. Rånet stoppades av chaufförens kollegor och rånaren försvann från platsen.

08.07: Två personbilar frontalkolliderar på väg 116 vid Axeltorp. Förarna fördes till sjukhus med nack- och ryggsmärtor.

13.00: Fyra män, 40, 31, 28 och 23 år gamla, häktas misstänkta för grov misshandel.

18.43: En brand utbryter i en lägenhet på Albert Hennings väg i Kristianstad. En person fördes till sjukhus med rökskador. Lägenheten är obeboelig.

23.15: Två män, 25 och 31 år gamla grips misstänkta för narkotikabrott på Jakobs väg i Kristianstad. I samma ärende greps en 23-årig kvinna. 25-åring anhölls på söndagsmorgonen. Övriga släpptes.

Söndag:

02.50: En 28-årig man stoppas i Tyringe efter misstanke om rattfylleri. Provtagning vis polisstationen visade att han hade en alkoholkoncentration i blodet på 1,32 promille och misstänks därmed för grovt rattfylleri.

04.45: En 23-årig man grips i Osby. Han misstänks för misshandel. Han anhölls under morgonen.

07.47: Någon har brutit sig in på en mäklarfirma på Östra Storgatan i Kristianstad genom att krossa en ruta. Oklart om något stulits.

15.35: Ett inbrott i en villa på Svavelgatan i Osby polisanmäls. Oklart vad som tillgripits.

18.50: En berusad 55-årig man omhändertas vid järnvägsstationen i Kristianstad.

Måndag:

13.04: Polisen får uppgifter om att en personbil med husvagn har kört av vägen öster om Kristianstad strax före avfarten mot Statoil på Kungsvägen. Bilen stod i diket och husvagnen var kvar på vägen där den blockerade trafiken. Inga personskador.

13.24: Larm om trafikolycka i korsningen Värestorpsvägen – Mjönäsvägen i Arkelstorp. Ingen av de nio inblandade skadades.

16.31: En person i Gualöv kontaktar polisen och uppger att denne har blivit beskjuten av ett så kallat soft air gun. Personen ska ha träffats i ena benet, men ska inte ha behövt uppsöka sjukhus.

17.26: Ett inbrott i och en skadegörelse på Norretullskolans idrottshall polisanmäls. Rutor ska vara krossade och interiören skadad.

17.41: Polisen får uppgifter om att en bil ska ha kört in i mitten av en rondell på Härlöv i Kristianstad.

18.50: En 19-årig man grips i Kristianstad. Han misstänks för att antingen stöld eller häleri av en cykel.

21.42: En trafikolycka i Sjörrödsrondellen söder om Hässleholm anmäls till polisen. En lyktstolpe ska ha körts ner. Oklart med person- eller bilskador.

21.48: Polisen får uppgifter om ett bråk vid idrottsplatsen i Vä. En kvinna säger att hon känner sig hotad.

23.02: Larm om pågående slagsmål på parkeringsdäcket vid Domus. Oklart hur många som är inblandade.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.