Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 26 maj 2007

00.18: Räddningstjänsten i Bromölla rycker ut för att släcka en mindre brand i en villa på Bruksgatan. Branden hade troligen orsakats av ett levande ljus. Flera personer befann sig i huset, men ingen av dem skadades.

00.47: En man och en kvinna blir nedslagna och rånade på bland annat mobiltelefon i samband med Siestafestivalen i Hässleholm. Båda fördes till akuten på CSK. I väntan på polis höll ordningsvakter höll kvar fyra misstänkta, varav två var under 18 år.

00.55: Räddningstjänsten rycker ut till en brand i arrestlokalen på polishuset i Kristianstad. Där hade en 23-årig man tänt eld på sin t-shirt i en cell. Arresten rökfylldes.

03.05: Polisen griper en 55-årig man i Tyringe för misshandel av en kvinnan som han har en relation med. Mannen blev anhållen av jouråklagaren klockan 05.05.

09.30: Tingsrätten i Kristianstad omhäktar en 39-årig man som misstänks för grov narkotikasmuggling, alternativt försök till grovt narkotikabrott.

09.50: En 42-årig manlig bilförare stoppas av polisen på väg 21 vid Önnestad. Han misstänks för rattfylleri.

10.30: Tingsrätten i Kristianstad omhäktar också en 28-årig man som misstänks grov narkotikasmuggling, alternativt försök till grovt narkotikabrott.

11.15: Tingsrätten i Kristianstad friger en 54-årig man samtidigt som mannen dömdes till skyddstillsyn med tre månaders fängelse för innehav av 85 gram amfetamin.

12.00: En berusad 27-årig kvinna omhändertas i Hästveda.

12.10: Fyra män anhålls misstänkta för personrånet under natten mot en man och en kvinna vid Siestafestivalområdet i Hässleholm. Paret blev nedslagna och rånade. Tre av de anhållna frigavs under dagen.

14.30: Tingsrätten i Kristianstad omhäktar en 29-årig man som även han misstänks för grov narkotikasmuggling, alternativt försök till grovt narkotikabrott.

16.19: Polisen får rapport om en trafikolycka mellan en personbil och en moped vid Strandböke utanför Västra Torup. Oklart om personskador.

20.20: Två män, båda 20 år, grips vid Höjdvägen i Kristianstad. De misstänks för narkotikabrott.

20.48: Polisen griper en person som misstänks för olaga hot i Kädarp utanför Röke.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.