Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 10 maj 2007

04.28: Polisen får larm om inbrott i Humleskolan i Bromölla. Där hade någon varit inne i två kontorslokaler.

05.26: Räddningstjänsten rycker ut till ett automatiskt brandlarm från Skånemejerier på Näsby. Larmet hade utlösts av ånga. Ingen brand.

07.27: Polisen får anmälan om att det varit inbrott i butiken Euforia på Gamla Skeppsbron i Åhus. Damunderkläder av exklusiva märken och smycken för stora belopp hade stulits.

10.56: Räddningstjänsten rycker ut till ett automatiskt brandlarm från Centralskolan i Kristianstad. Det var byggdamm som utlöst larmet. Ingen brand.

11.11: Polisen går ut med efterlysning på en vit lastbil från Karlshamns Express fullastad med cigaretter. Lastbilen stals utanför Pressbyrån i Listerby när man höll på att lasta av cigaretter och snus.

11.30: En 32-årig kvinna misstänkt för stöld grips på Döbelnsgatan i Kristianstad. Hon frigivs efter förhör 15.20.

13.55: Polisen kallas till systembolaget i Perstorp där en person ur personalen blivit misshandlad. Två personer misstänks och tas in till förhör.

16.30: En 38-årig man misstänkt för överträdelse av besöksförbud grips på Runvägen i Hässleholm.

17.00: Polisen tar in en 48-årig kvinna på E22 vid Ysane, Sölvesborg för kroppsbesiktning. Kvinnan är misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

17.05: En 38-årig man misstänkt för försäljning av alkohol på Vemmenhögsgatan i Kristianstad till förhör. Han anhålls 18.15.

17.21: Polisen får in en anmälan om att en femårig flicka vid 15-tiden försvunnit från Östra Storgatan i Kristianstad. Flickan anträffas vid 18-tiden hemma hos kamrater.

18.54: En polisanmälan kommer in om att någon stjäl fälgar från en bil som står parkerad på Industrigatan i Kristianstad. Förövarna hade försvunnit från platsen när polisen kom dit.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.