Nyhetsdygnet

Kristianstad • Publicerad 13 mars 2008

01.10: Polisen tar om hand en onykter 20-åring på Verumsvägen i Vittsjö.

10.16: Räddningstjänsten rycker ut på automatiskt brandlarm från CF Ljunggren på Västra Storgatan i Kristianstad. Ingen brand. Larmet utlöstes av hantverkare.

10.19: En trafikolycka inträffar på väg 2101 vid Lunnom, Broby, där en personbil voltar. Räddningstjänsten och ambulans skickades till platsen och en person fördes till sjukhus.

13.35: Räddningstjänsten rycker ut på automatiskt brandlarm från Everöds skola på Stora vägen i Everöd. Ingen brand. Okänt varför larmet utlöste.

14.29: Inbrott i en bostad på Nedanvägen upptäcks när ägaren kommer hem. Oklart vad som stulits.

16.30: En 30-årig man som varit efterlyst för att ha avvikit från anstalt ansträffas på Östergatan i Hässleholm.

18.55: Polis upprättar en anmälan om ofredande utanför Burger King på Östra Boulevarden i Kristianstad, där en berusad man antastar förbipasserande.

20.00: Polis upprättar anmälan om misstänkt narkotikabrott och tar plantor i beslag efter larm om bråk i en lägenhet på Folketshusgatan i Bromölla. De beslagtagna plantorna misstänks vara cannabis.

20.45: En 42-årig man som varit gripen misstänkt för snatteri hos Claes Ohlssons på Östra Boulevarden i Kristianstad samt brott mot knivlagen friges.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.